Als je pensioen wilt snappen, moet je het kunnen begrijpen - De BV meerdanCOMMUNICATIE
14949
post-template-default,single,single-post,postid-14949,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Als je pensioen wilt snappen, moet je het kunnen begrijpen

Saai, laturrrrrrr, wat nou Zwitserleven gevoel?!

Wij horen het vaak: pensioen is saai en vooral niet duidelijk, lees: onbegrijpelijk. Veel deelnemers openen zelfs de post van hun pensioenuitvoerder niet. En als ze dat al doen, begrijpen ze vaak niet precies waar het over gaat. Dat ligt meestal aan de ingewikkelde manier waarop de informatie is verwoord.
Het kan veel begrijpelijker. Pensioeninformatie met humor zorgt er voor dat deelnemers interesse voor hun pensioenregeling krijgen en er vragen over durven stellen. Het toverwoord: Pensioencabaret. Infotainment dus, serieuze informatie met een lach, verzorgd door onze ‘pensioenspecialisten’. Na één voorstelling begrijpen uw deelnemers wèl waar het om gaat, hoe pensioen werkt en waar ze op moeten letten.

Geïnteresseerd? Kijk hier naar de demo van ons Pensioencabaret

Ons inhuren zodat uw deelnemers ook snel meer inzicht in hun pensioenregeling hebben? U kunt ons bellen via telefoonnummer 020 626 50 64. Of vul het contactformulier in. Wij benaderen u dan zo snel mogelijk voor een afspraak.