Pensioencabaret - De BV meerdanCOMMUNICATIE
14949
post-template-default,single,single-post,postid-14949,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Pensioencabaret

Saai, laturrrrrrr, wat nou Zwitserleven gevoel?!

Wij horen het vaak: pensioen is saai. Het interesseert (jonge) mensen niet.
Dat hoeft niet. Het toverwoord: Pensioencabaret. Infotainment dus, een mix van serieuze informatie en entertainment, verzorgd door onze ‘pensioenspecialisten’. Na één voorstelling begrijpen uw deelnemers wèl waar het om gaat, hoe pensioen werkt en waar ze op moeten letten. Pensioeninformatie in de vorm van cabaret zorgt dat het soms mag schuren en gezegd mag worden wat anders best lastig is. Het blijkt dat informatie beter blijft hangen, de spanningsboog langer gespannen blijft, deelnemers interesse voor hun pensioenregeling krijgen en de drempel om vragen te stellen, flink lager ligt. Samen met u kijken we hoe we het Pensioencabaret het beste voor u kunnen inrichten zodat ook de gevoeligheden die mogelijk spelen rondom het pensioen in goede en passende plek krijgen in het geheel.

Geïnteresseerd? Kijk hier naar de demo van ons Pensioencabaret

Meer weten? U kunt ons bellen via telefoonnummer 020 626 50 64. Of vul het contactformulier in. Wij benaderen u dan zo snel mogelijk voor een afspraak.