Innovatie - De BV meerdanCOMMUNICATIE
15613
post-template-default,single,single-post,postid-15613,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Innovatie

Leven is veranderen en daarmee raakt innoveren de kern van ons bestaan. Steeds weer moeten we ons verhouden tot nieuw ontstane situaties, tot mensen, organisaties en hele systemen. Wij kunnen u daar bij helpen.

Innovatie in de zin van vernieuwing, aanpassing of verandering is noodzakelijk. Dat heeft impact op dienstverlening, werkwijzen, processen, leiderschap en gedrag. Innovativiteit verwijst naar het vermogen van mensen, organisaties en systemen om (regelmatig) te vernieuwen. Bij innoveren gaat het er niet alleen om dat je een goed idee hebt. Je moet het ook uitvoeren.