Organisatie cultuurscan - De BV meerdanCOMMUNICATIE
15555
post-template-default,single,single-post,postid-15555,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Organisatie cultuurscan

Het ValueMatch cultuurprofiel geeft inzicht in de dynamiek tussen mens en organisatie en geeft cruciale en concrete informatie voor iedereen die veranderingen wil aanbrengen in cultuur en structuur van de organisatie. Het profiel en bijbehorende assessment geeft ook inzicht in de drijfveren van medewerkers. Door deze met elkaar te vergelijken ontstaat een uniek inzicht over waar de organisatie staat, wat de perceptie is van medewerkers ten aanzien van de huidige én de gewenste cultuur. Het geeft handvaten over wat de beste weg is om te transformeren naar dat wat gewenst wordt.