coop-wonen - De BV meerdanCOMMUNICATIE
15511
page-template-default,page,page-id-15511,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Coop-Wonen

René Schalk

eigenaar van

De BV meerdanCOMMUNICATIE
Keizersgracht 620
1017 ER  Amsterdam

T. 020 626 50 6
E. rene@debv-mdc.nl
I. www.debv-mdc.nl/coop-wonen

Persoonlijke introductie
René Schalk (1962), organisatieadviseur op het gebied van communicatie met als specialisatie de raakvlakken van wonen, zorg en financiën. Sterke focus op het zoeken naar innovatieve oplossingen en vindt het belangrijk zelfregie van bewoners mogelijk te maken door eenvoud en overzicht te creëren in de setting waarin de initiatieven plaatsvinden. Oplossingen moeten kloppen en passen bij de initiatiefnemers zelf. Werkt hiervoor samen met Jasper Klapwijk.

 

Aanbod aan bewonersinitiatieven en woningcorporaties
Procesondersteuning om initiatieven gefaseerd en gestructureerd te kunnen realiseren. Opzetten van digitale informatie- en kennisuitwisseling met als doel initiatieven transparant te maken op planologische, juridische en financiële en bouwkundige mogelijkheden. Goede relaties met investeerders. Oog voor herhaalbaar- en schaalbaarheid van bewonersinitiatieven. Stimuleren van het leer- en handelingsvermogen van initiatiefnemers.

 

Tarief
€ 100 per uur exclusief 21% BTW.
Lump sum afspraken, indien sprake is van advisering en ondersteuning voor een of meerdere fases van het betreffende bewonersinitiatief op basis van offerte.
Reistijd telt pas bij afstanden van meer dan 100 kilometer.

Jasper

Jasper Klapwijk

eigenaar van

Kantelingen BV
Nieuwe Herengracht 18
1018 DP  AMSTERDAM

T. 06-14395940
E.  jasper@kantelingen.nl
www.kantelingen.nl/coop-wonen

Persoonlijke introductie
Jasper Klapwijk (1973), zelfstandig strateeg, werkt ruim vijftien jaar aan maatschappelijke veranderingen in wonen, zorg en pensioen. Gaat voor resultaat en is pas tevreden als een organisatie, project, product of dienst er ook echt staat. Dit lukt door onderzoek te doen, door goede ideeën concreet te maken en duidelijk op papier te zetten en te presenteren, een organisatiemodel te maken dat klopt en door mensen met goede ideeën met elkaar in verbinding te brengen. Werkt hiervoor samen met René Schalk.

 

Aanbod en ervaring
Ervaring met planvorming voor bewonersinitiatieven: programma van wensen en eisen, schrijven en berekenen van een businesscase of bedrijfsplan, locatieonderzoek en haalbaarheidsstudie, financiering en investor relations, het schrijven van aankoopplannen, bidbooks, en advies voor onderhandeling bij acquisitie van vastgoed, schrijven van projectvoorstellen van initiatief tot bestek met investeringsbegrotingen en selectie en samenwerking met architecten en ontwikkelaars.

 

Tarief
€ 100 per uur exclusief 21% BTW.
Lump sum afspraken, indien sprake is van advisering en ondersteuning voor een of meerdere fases van het betreffende bewonersinitiatief op basis van offerte.
Reistijd telt pas bij afstanden van meer dan 100 kilometer.